Вы просматриваете: Главная > Всеукраїнський мистецький фестиваль "Україна – країна Здійснення Мрій", Свята і заходи, Фото школи > Ластик пішов до дітей в школу №106

Ластик пішов до дітей в школу №106

“Малюк дракончик Ластик в квітах”. Картина Наталії Веселицької.

7 і 8 червня 2018 року малюк дракончик Ластик виступав для дітей шкільного дитячого табору спеціалізованої школи I-III ступеню №106 з поглибленим вивченням іноземних мов: розповідав про свою країну “Небувалих звірів”, яку ще називають “Країною Здійснення Мрій”, про своїх друзів разом з Наталією Веселицькою, автором казки “Пригоди малюка дракончика Ластика та його друзів із країни Небувалих звірів” і проекту “Сад Любові та Радості України – країни Здійснення Мрій”, координатором проекту Іриною Дживаго.

Страна Небывалых зверей Натальи Веселицкой.

Діти 1-4 класів були в захваті від того, що країна Здійснення Мрій знаходиться у кожного на правій долоньці і її можна не тільки побачити, але й потрапити до неї, якщо знати ключ.

Обкладинка книги “Пригоди малюка дракончика Ластика та його друзів із країни Небувалих звірів”.

Діти дізналися про географію цієї країни, познайомилися з друзями Ластика та про важливість Мрії в житті кожної людини і для них особисто, про те, що треба не тільки мріяти, але скласти план і діяти.

“Корабель Мрії”. Картина Наталії Веселицької.

Діти проспівали свої улюблені пісні про щастя і здійснення Мрій і сфотографувалися з головним героєм казки, який їм дуже сподобався.

Фотогалерея

Загін 1

Загін 2

Загін 3

Загін 4

Діти написали на дошці: “Ура! Ластик!”


Залишити відгук

Щоб залишати коментарі, вам необхідно войти.