Вы просматриваете: Главная > Життя школи > Всеукраїнський партнерський фестиваль “Сковородинське коло”

Всеукраїнський партнерський фестиваль “Сковородинське коло”

До 300-річчя Григорія Савича Сковороди в місті Київі започатковано і буде проходити вперше 28.11- 04.12.2022 року Всеукраїнський партнерський фестиваль “Сковородинське коло” з цікавими заходами для дітей та дорослих.

Доброго дня, шановне панство!

В місті Київі започатковано і буде проходити вперше 28.11- 04.12.2022 року Всеукраїнський партнерський фестиваль “Сковородинське коло”.

Формат проведення – змішаний (очно-заочний).

Запланована серія партнерських заходів в ЗУМ, направлених на ознайомлення київських учнів з творчістю  видатного українського філософа Григорія Сковороди. На вас чекає урочисте відкриття фестивалю, просмотр творчих роликів і фільмів, присвячених українському філософу і мудрицю, цікаві та змістовні майстер-класи, подорожі музеями, пов’язаними з життєвими шляхами Григорія Сковороди, зустріч з книгами, авторами, видавцями, цікавими творчими особистостями сучасності.

В проєкті біля 20 партнерів-організацій та яскраві творчі особистості, почитателі таланту Григорія Сковороди та його мудрої філософії життя. З Програмою заходів можна ознайомитися за посиланням.

Дай нам, Боже! Україна – ПЕРЕМОЖЕ!))


Залишити відгук

Щоб залишати коментарі, вам необхідно войти.