Вы просматриваете: Главная > Життя школи, Освітній сучасний простір > “Соціально-емоційне та етичне навчання” – проєкт 7-Б класу

“Соціально-емоційне та етичне навчання” – проєкт 7-Б класу

ЗЗСО №138 Шевченківського району міста Києва. Здобувачі 7-Б класу та їхній креативний класний керівник Морозова Наталія Юріївна представили власний, цікавий проєкт “Соціально-емоційне та етичне навчання”, в якому висвітлили своє креативно-модернізоване мислення.
Учні розділилися на 2 команди “Замовників” і “Архітекторів”. Архітектори виконували бажання замовників, які оцінювали їхні роботи за такими критеріями:креативність, наявність усіх вимог замовників, оформлення робіт. Переможець отримав винагороду.)))

Продовження

Здобувачі 7-Б класу та їхній креативний класний керівник Морозова Наталія Юріївна продовжують представляти свій власний, цікавий проєкт “Соціально-емоційне та етичне навчання”, в межах якого висвітлюють своє креативно-модернізоване мислення. Сьогодні учні провели тренінг і показали проєктну роботу з малюнками на тему: “Вміємо вести за собою і виважено йти за лідером. Робота в команді.”


Залишити відгук

Щоб залишати коментарі, вам необхідно войти.