Вы просматриваете: Главная > Життя школи > Досягнення учнів 8 класу

Досягнення учнів 8 класу

Учениця 8 класу Нестор Марія в цьому навчальному році брала участь у семи районних олімпіадах по різних предметах та виконала роботу з математики “МАТЕМАТИКА НА СЛУЖБІ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ”, з якою виступила на районному засіданні МАН. Учениця посіла 2 місце. З цією роботою Марія виступила успішно на міському засіданні МАН. Брала участь у двох етапах міських олімпіад з математики та трьох з біології і посіла 2-ге місцу у 3-му (міському) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології. Вона також виграла безкоштовний гранд на навчання в проекті TIMO.

Щиро вітаємо Нестор Марію з ії досягненнями! Бажаємо подальших успіхів в розвитку її творчого потенціалу. Дякуємо батькам за виховання доньки!

Слід відмітити учениць 8-го класу Горбачову Тетяну і Момотюк Валентину, які, виступаючи на перших етапах олімпіад з української мови, літератури, математики, фізики, хімії та географії показали високий рівень знань з цих предметів. Горбачова Тетяна виконала і захистилав роботу з математики “Теорема Вієта і фінансова грамотність” на районному засіданні МАН та посіла 3 місце.
Вітаємо учениць та бажаємо нових перемог і досягнень!
Дякуємо батькам за виховання доньок!


Залишити відгук

Щоб залишати коментарі, вам необхідно войти.