Вы просматриваете: Главная > Життя школи > Останній дзвоник в нашій школі продзвенів!

Останній дзвоник в нашій школі продзвенів!

Дорога шкільна родино!

Сердечно вітаю вас зі святом останнього дзвоника, святом, що символізує закінчення непростого 2020-2021 навчального року. Пандемія внесла корективи до освітнього процесу, змусивши певний час працювати в змішаному та дистанційному форматах, але нам це не завадило гідно закінчити навчальний рік.
Для кожного з нас цей день має своє значення. Для вчителів – гордість за навчання і виховання майбутнього покоління; для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік; для учнів – це нова валіза знань за плечима, це успішне подолання чергової сходинки в шкільному житті, перехід до наступного класу, опанувавши новими знаннями, компетентностями, сформувавши необхідні для життя навички.
Дорогі випускники, для Вас, цей дзвоник справді є останнім у шкільному житті. Залишаються позаду шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.
Ви вирушаєте у доросле самостійне життя.
Бажаю, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями та здобутками. Вірю, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаю Вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх Ваших мрій!

Шановні колеги!
Цей рік, для вас був, серйозних викликів і складних випробувань. Ви добросовісно виконували свої професійні обов’язки, постійно навчалися, опановували онлайн-платформи, нові прийоми, форми і методи дистанційного навчання, організовували віртуальні подорожі, екскурсії, створювали з учнями багато цікавих проектів.
Дякую за професіоналізм, креативність, витримку, виваженість, толерантність. Нехай вогник вашого розуму й любові завжди запалює дитячі серця.

Шановні батьки!
Протягом навчального року ми відчували вашу підтримку та розуміння, дякуємо за співпрацю та турботу про дітей.

Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!

Попереду літо, проведіть його з користю. Нехай канікули будуть яскраві, незабутні, пам’ятні. Бажаю оздоровитися, набратися сил, енергії, бадьорості, бережіть себе та рідних!

З повагою

Директор школи
Оксана АДАМЕНКО


Залишити відгук

Щоб залишати коментарі, вам необхідно войти.